Een enorm aantal klanten, honderden verkooptrechters en in één keer overschakelen naar talloze tools. Dit klinkt niet alleen hectisch, maar kost ook veel tijd. Laten we proberen dit proces gemakkelijker voor u te maken en het ijs voor u te breken, want InfluencerSoft zal uw werk als nooit tevoren in evenwicht brengen en vergemakkelijken!

Vraag je je nog steeds af hoe?

Je kunt niet altijd een alles-in-één marketingman zijn, maar een tool kan dat zeker. Dus hier beoordelen we de unieke en alles-in-één verkooptool, InfluencerSoft. De tool biedt niet alleen de beste functionaliteit onder een dak, maar je krijgt het allemaal voor een eerlijke goedkope prijs.

InfluencerZacht komt met veel mogelijkheden, en we zeggen dit niet alleen naïef. We gebruiken dit platform nu al een tijdje en het is ongetwijfeld de meest opwindende tool waar ons team aan heeft gewerkt. En sinds ditInfluencerSoft-recensie is eerlijk, we hebben zelfs een paar problemen genoemd die we nu met de tools hebben (eerlijk gezegd, er waren er niet veel)! Bekijk onze eerlijke en gedetailleerde InfluencerSoft-recensies zonder vertragingen meer.


Gedetailleerde InfluencerSoft Review

InfluencerSoft-recensie

InfluencerSoft, gelanceerd in 2014, is een alles-in-één uitgebreide software voor marketingoplossingen. De tool heeft alle functies die een bedrijf nodig heeft om aan de slag te gaan met een verkooptrechter vanaf nul. Bovendien zijn er nog veel meer functies zoals: trechtertoewijzing in de emmer gerold om gebruikers het beste uit de tool te halen. Het opwindende deel van InfluencerSoft is dat je een jaar lang gebruik kunt maken van hun functies door te betalen TEGEN HOGE KORTING!

Enkele van de belangrijkste componenten van InfluencerSoft zijn als volgt:

  • Duizenden pre-made sjablonen voor hoge conversietrechters zijn beschikbaar, samen met tal van interactieve blokken
  • Enig in zijn soort visuele sales funnel builder beschikbaar tegen een voordelige jaardeal
  • Verschillende betalingsplanopties, instellingen voor meerdere valuta's zijn beschikbaar met de e-commerce kassa-oplossing
  • Integratie met 2000+ software beschikbaar
  • Upsell- en downsell-keuzes zijn beschikbaar
  • Volledig aangepaste verkooppijplijn voor elk soort bedrijf
  • Gedetailleerde campagnerapporten aan volg gelieerde retouren or advertentieconversies
  • InfluencerSoft aangesloten netwerk beschikbaar met een hoog commissietarief
  • Er is een compleet leerbeheersysteem beschikbaar dat premium inhoud levert aan alle bestaande leden
InfluencerSoft-beoordelingen

Opmerking: Versie 2.0 van InfluencerSoft is echt geweldig. Het biedt chatbotbouwer, planner voor betaalde advertenties, maker van sociale media-inhoud en een unieke bouwer van betaalde advertenties. De lijst eindigt hier niet, en er is zoveel meer dat u kunt bereiken met deze software. Om dit nog beter uit te leggen, hier een voorproefje van enkele van de belangrijkste voordelen van InfluencerSoft!


✅Laatste InfluencerSoft kortingsboncodes (💯 Getest)

InfluencerZacht
Krijg InfluencerSoft Lifetime Access voor $ 997
Dit is de geverifieerde InfluencerSoft-couponcode waarmee u levenslange toegang krijgt tot...Laat meer zien
Dit is de geverifieerde couponcode van InfluencerSoft waarmee u levenslange toegang tot InfluencerSoft krijgt voor $ 997. Tijdelijke aanbieding. Pak nu de aanbieding. Toon minder
20% KORTING
InfluencerZacht
Ontvang 20% ​​KORTING op jaarabonnement bij InfluencerSoft
Gebruik deze 100% actieve InfluencerSoft-kortingsbon waarmee iedereen kan genieten van een vast 20%...Laat meer zien
Gebruik deze 100% actieve InfluencerSoft-kortingsbon waarmee iedereen 20% korting kan krijgen op alle jaarplannen bij InfluencerSoft. Toon minder
FREE
InfluencerZacht
Start een gratis proefperiode van 14 dagen bij InfluencerSoft
Gebruik deze exclusieve InfluencerSoft-promotiecode waarmee u uw 14-daagse gratis proefperiode kunt starten...Laat meer zien
Gebruik deze exclusieve InfluencerSoft-promotiecode waarmee u uw 14-daagse gratis proefperiode bij InfluencerSoft kunt starten. Toon minder
InfluencerZacht
Ga aan de slag met InfluencerSoft voor $ 14
Dit is de exclusieve couponcode van InfluencerSoft waarmee je kunt beginnen met...Laat meer zien
Dit is de exclusieve couponcode van InfluencerSoft waarmee u voor $ 14 met InfluencerSoft kunt beginnen. Toon minder

Voordelen van het gebruik van InfluencerSoft

Later dit jaar faalde InfluencerSoft niet om hun algemene functies-bucket op een geheel nieuwe manier te improviseren. Of het nu de nieuwe paginabuilder is of een aantal van hun fantastische trechters, het verschil en de kwaliteit zijn gewoon geweldig.

Wat verfijning betreft, organiseert InfluencerSoft wekelijkse online coachingsessies die gebruikers helpen veel over de tool te begrijpen. Het team heeft waarschijnlijk veel mentorgesprekken gevoerd, zoals: Facebook advertenties, marketing tactieken, copywriting, en veel meer. Alle sessies zitten boordevol inzichten. Dus, als u op zoek bent naar meer redenen om InfluencerSoft te kopen, lees dan meer over de functies van de tool in het onderstaande gedeelte.


Belangrijkste kenmerken van InfluencerSoft | InfluencerSoft Review

#1. InfluencerSoft-paginabuilder

InfluencerSoft-paginabuilder

Deze functie van InfluencerSoft is ongelooflijk omdat het een pagina-opbouwervaring van wereldklasse biedt. Gebruikers kunnen eenvoudig vanaf het begin een volledig functionele en unieke pagina ontwerpen. Er zijn er zelfs meerdere hoog converterende paginasjablonen beschikbaar met een handige editor voor slepen en neerzetten.

#2. InfluencerSoft e-mailmarketingplatform

InfluencerSoft e-mailmarketingplatform

We waren behoorlijk onder de indruk van het intuïtieve e-mailmarketing kenmerk van InfluencerSoft. Het wordt geleverd met veel kracht en flexibiliteit, in vergelijking met de concurrenten van InfluencerSoft. Gebruikers kunnen eenvoudig e-mails op het canvas slepen en verbinden; klinkt dit niet een stuk makkelijker?

#3. InfluencerSoft visuele trechterbouwer

InfluencerSoft visuele trechterbouwer

Waarom is InfluencerSoft de beste tool voor het in kaart brengen van trechters? Welnu, het antwoord op deze vraag ligt in deze functie zelf. Men kan snel hun geavanceerde marketingtrechters binnen enkele minuten en kan ook hiaten en kansen opmerken. Enkele van de ideale overzichten van functies die u met InfluencerSoft kunt gebruiken, zijn als volgt:

Formulieren

Van het verzamelen tot het sluiten van deals, InfluencerSoft biedt verschillende formulieropties, waaronder:

  • Formulieren voor het plaatsen van bestellingen via de website
  • Formulieren voor transacties
  • Formulier met zowel een dubbele als enkele opt-in

Verkeer

Leads volgen behoorlijk is tegenwoordig niet minder als een vervelende taak. Meer specifiek wordt het moeilijk om te begrijpen welke verkeerskanaal is winstgevender om aan vast te houden. Maar met InfluencerSoft wordt dit proces een stuk eenvoudiger. U kunt eenvoudig bepalen bron van verkeer, Waaronder:

Aangepaste bronnen

Acties

Grote platforms voor het bouwen van trechters missen deze specifieke functie, en alleen InfluencerSoft biedt deze. U kunt belangrijke delen van trechters die de verkoop stimuleren in de gaten houden. Bijvoorbeeld:

Stroomdiagrampagina's

  • Volg elke pagina via URL
  • Enkele en dubbele opt-in pagina's
  • Activerings- en betaalpagina's
  • Aftelpagina's
  • Webinar-pagina's
  • Leden gebied

#4. Visuele trechteranalyse

Visuele trechteranalyse

Als je een idee in je hoofd hebt, wordt het werken met de visuele trechterbouwer van InfluencerSoft een stuk makkelijker en leuker. U kunt de essentiële gegevens van uw klant soepel bewerken met de drag-and-drop-functionaliteit en binnen enkele seconden belangrijke componenten bouwen.

Voorheen was het nogal vervelend om met een systeem te werken terwijl e-mails maken en het gelijktijdig beheren van de gegevens. Maar met InfluencerSoft hoef je alleen maar alle gegevens op een lege pagina te presenteren, en het magische tabblad doet al het werk. Er is een aangepaste schakeloptie beschikbaar waarmee u datumbereiken kunt kiezen en eenvoudig afbeeldingen kunt openen/klikken. U kunt zelfs de URL van elke pagina toevoegen en alles volgen met slechts één klik. InfluencerSoft biedt een optie voor schermopname om gebruikers te helpen trechters intelligent te begrijpen zonder belangrijke details te missen.

#5. Geavanceerde procesopbouw

Geavanceerde procesopbouw

InfluencerSoft stelt gebruikers in staat om veel geavanceerde segmentaties, A/B-tests binnen de e-mailreeksen zelf uit te voeren. Dit kan worden gedaan door het proces eenvoudig naar het canvas te slepen en alles te koppelen aan waar het thuishoort. Bedrijven kunnen eenvoudig geavanceerde klantreizen maken, alleen met een beetje creativiteit en testen.

We geloven er echter in om sommige dingen gemakkelijker te houden en deze functie niet veel te gebruiken. Maar wie weet wanneer we deze binnenkort leuk gaan vinden!

#6. Pas uw cursus aan met InfluencerSoft!

Pas uw cursus aan met InfluencerSoft

Bent u op zoek naar een app voor het maken van cursussen voor uw bedrijf?

Welnu, InfluencerSoft heeft dit probleem ook behandeld. En tot uw verbazing biedt InfluencerSoft een robuuste tool voor het maken van cursussen. U hoeft alleen de "Leden gebied” en klik op het potloodpictogram in het instellingenpaneel. Hier kun je een bestaande cursus koppelen of er gewoon een voor jezelf ontwerpen via de "Maak een cursus" keuze.

Nu heeft zelfs de cursusbouwer van InfluencerSoft veel functies, en degene die we het leukst vonden, zijn de volgende:

  • Gemakkelijke zichtbaarheidscontrole van elke les
  • Aanpassingen beschikbaar
  • Infuusplanning is beschikbaar om modules en lessen te besturen
  • Men kan de bestaande cursus organiseren in lessen en modules, afhankelijk van hun behoeften.

Wie zou niet moeten overwegen om InfluencerSoft te kopen?

Na een tijdje InfluencerSoft te hebben gebruikt, zijn we tot de conclusie gekomen dat de tool niet zomaar voor iedereen is. Soms, zelfs nadat u toegang hebt gekregen tot alle functies van de tool, moet u kritieke problemen zelf oplossen. Afhankelijk van de oplossing van de tool kan het voor sommige bedrijven niet goed werken.

InfluencerSoft kortingscode

Maar vergeet niet dat InfluencerSoft veel te bieden heeft. Gezien de drastische wijzigingen van versie 1.0 naar 2.0, verwachten we het onverwachte van de toekomst. Dit gezegd hebbende, kunt u zich aan de tool houden, want het zou de meest winstgevende langetermijninvestering zijn die u ooit voor uw bedrijf zult doen!


Wie zou moeten overwegen om InfluencerSoft te kopen?

Niet elke tool werkt als een wonder voor iedereen, en om u te helpen een verstandige beslissing te nemen, zijn hier de drie best gekozen categorieën die we hebben gewijzigd zodat u deze kunt controleren voordat u koopt.

InfluencerSoft-coupon
  • Gevestigde bedrijven

InfluencerSoft voor gevestigde bedrijven is niet minder dan een zegen op zich. Het biedt een volledige reeks tools voor het bedrijf en zelfs gepersonaliseerde strategische belsessies die ongetwijfeld het proberen waard zijn. Een andere specifieke reden voor: gevestigde bedrijven om te kiezen voor InfluencerSoft is de functie voor het in kaart brengen van de trechter. Ze kunnen zelfs meerdere domeinen verbinden en verschillende bedrijven tegelijk runnen met slechts een investering.

  • makelaar

Verkoop trechters lijkt een groot probleem voor bureaus, en geloof ons, we hebben dit meegemaakt. Van een gratis prospectiegesprek om ze het geheel te laten begrijpen zakelijke trechter, werkt de tool gewoon als wonderen. Verreweg veel bureaus hebben al klanten met een hoog ticket gegrepen met InfluencerSoft. En wat is er nog beter dan dit? Toegang tot een groot aantal functies voor bureaus om in korte tijd zelf te ontwerpen, lanceren, creëren, alles en nog wat.

  • Startups

Of je een bent blogger of een beginnende ondernemer, investeren in nieuwe software is echt een groot probleem. Maar geloof ons, InfluencerSoft heeft het allemaal, zelfs in het Starter Pack. Als je bang bent voor technologie of niet zeker weet waar, wanneer en hoe je moet beginnen, staat het team van InfluencerSoft altijd voor je klaar.


InfluencerSoft-prijsplannen

InfluencerSoft biedt vier tariefplannen, elk gecategoriseerd op basis van verschillende bedrijfstypes en behoeften. We hebben gekozen voor het influencer plan omdat dit het beste geeft ROI en komt zelfs met veel functies.

InfluencerSoft-prijzen

Afgezien van het starterspakket, bieden alle andere drie plannen van InfluencerSoft add-ons zoals wekelijkse technische ondersteuning en strategiegesprekken.

Daarom, om u te helpen de beste te kiezen, vindt u hier gedetailleerde informatie over alle plannen van InfluencerSoft:

Startpakket: $ 355 per jaar ($ 37 voor een maand)

Dit plan is ideaal voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar digitale marketingstrategieën. De functies die in het pakket beschikbaar zijn, helpen bedrijven om snel nieuwe leads te genereren. Nog enkele kenmerken van het starterspakket zijn:

  • Paginabuilder slepen en neerzetten
  • Visuele trechteranalyse
  • Vooraf ontworpen trendy trechtersjablonen
  • Domein hosting
  • A / B-bestemmingspagina testen
  • Onbeperkte toegang tot trainingen, cursussen en lidmaatschapsaanbiedingen
  • Segmentatie van leadlijst
  • 10,000 e-mails per maand
  • Klantenservice

En nog veel meer!

Professioneel pakket: $ 931 per jaar ($ 97 voor een maand)

Als u een op groei gericht bedrijf bent en uitkijkt naar een tool om uw bedrijf te automatiseren, dan is dit pakket helemaal voor u samengesteld. Met dit pakket kunt u uw bereik binnen een korte periode vergroten en meerdere inkomstenstromen efficiënt onderhouden! Hier zijn nog enkele functies in dit plan waar u zeker naar moet kijken:

  • Verbind tot 3 domeinen
  • Verkoop tot 20 producten en diensten online
  • Integratie met verschillende betalingsgateways voor snelle transacties
  • Downsells, upsells en orderbumps
  • Email automatisering
  • Geen influencerSoft-branding
  • Voeg maximaal 5 teamleden toe
  • Beheer en ontvang filialen

En al het andere is beschikbaar in het startersplan!

Influencer Pack: $ 1699 per jaar ($ 177 voor een maand)

Als u meerdere bedrijven bezit en uitkijkt naar een torenhoge groei, biedt het influencer-plan van InfluencerSoft de beste waarde. Enkele van de belangrijkste kenmerken van dit plan zijn:

  • Koppel onbeperkt domeinen
  • Verkoop tot 30 producten en diensten online
  • Livechat en persoonlijke ondersteuning
  • E-mail marketing sjablonen
  • 1,000,000 e-mails per maand
  • Voeg onbeperkt teamleden toe
  • Integraties met meerdere betalingsgateways

En al het andere is beschikbaar dat is inbegrepen in zowel starters- als professionele plannen!

Enterprise-pakket:

Het ondernemingsplan van InfluencerSoft is samengesteld op basis van grootschalige zakelijke behoeften. Met dit plan krijgen gebruikers een-op-een strategische adviessessies door experts uit de sector, gevolgd door een overvloed aan andere voordelen. Neem contact op met het InfluencerSoft-verkoopteam om nu aan de slag te gaan met dit flexibele en samenhangende plan!

Jaarplannen van InfluencerSoft zijn de beste omdat gebruikers gemakkelijk tot 20% kunnen besparen. Bovendien kun je het InfluencerSoft-proefpakket 14 dagen uitproberen voor slechts $ 14. En om nog meer aan de lijst toe te voegen, biedt InfluencerSoft zelfs een 30 DAGen GELD TERUG GARANTIE, dus waar wacht je op??

InfluencerSoft Competitor-functies en prijsvergelijking

InfluencerSoft-korting

InfluencerSoft voor- en nadelen

VOORDELEN

  • 2000+ integraties beschikbaar
  • Flexibel leerbeheersysteem
  • Gemakkelijke maand- en jaaraanbiedingen
  • Een unieke visuele trechterbouwer
  • Volledige kaartanalyses
  • Winkelwagenplatform
  • De klok rond ondersteuning door het team aan alle leden

NADELEN

  • Een beetje verbetering kan worden aangebracht in het gedeelte voor het maken van pagina's
  • Het synchroniseren van e-mails is een beetje moeilijk, maar kan beheersbaar zijn

🌟 Veelgestelde vragen over influencerSoft

🙄 Wat is InfluencerSoft?

InfluencerSoft is uniek in zijn soort; alles-in-één tool voor het bouwen van verkooptrechters en marketingautomatisering. De tool ondersteunt zijn claim met zijn hoogwaardige functies en geavanceerde integraties, waardoor bedrijven in de kortst mogelijke tijd enorm kunnen groeien.

🤔 Hoe maak je een verkooptrechter met InfluencerSoft?

Allereerst moet u een globaal idee hebben van uw verkooptrechter. Probeer het allemaal in een plan te zetten en bekijk dan de beginnershandleidingen die beschikbaar zijn op de InfluencerSoft-website. Er zijn veel vooraf gemaakte trechters beschikbaar op de site om u te helpen de uwe gemakkelijk te bouwen.

🔎 Wat kost een verkooptrechter bij InfluencerSoft?

Aangezien een verkooptrechter in het begin niet veel werk vereist, kunnen de kosten ervan een absoluut minimum zijn. Waarschijnlijk worden de grootste kosten gemaakt tijdens het weergeven van advertenties, het verbeteren van de conversieratio's en het testen van trechters.

🌐 Kan ik aangepaste domeinen gebruiken met InfluencerSoft?

U kunt uw domein inderdaad gebruiken met InfluencerSoft en binnen een paar dagen de beste ROI behalen.

🧐 Is InfluencerSoft legitiem?

Absoluut ja! De tools bieden veel mogelijkheden, of het nu gaat om het verbeteren van bestaande verkooptrechters of het automatiseren van de algehele marketingactiviteiten. U zult er geen spijt van krijgen, aangezien alle beloofde functies beschikbaar zijn met de pakketten waarvoor u zich hebt geabonneerd.

🏅 Is InfluencerSoft een betrouwbare sales funnel software?

InfluencerSoft is een betrouwbare sales funnel-software die geen technische vaardigheden vereist, omdat het een handige drag-and-drop-editor biedt. Het is niet nodig om verschillende tools te gebruiken omdat het alles in één pakket biedt.

🔎 Moet ik maandelijks extra kosten betalen?

Nee InfluencerSoft staat u niet toe om extra maandelijkse kosten te betalen zodra u hun maandelijkse deelnamekosten betaalt.

📞 Hoe is de InfluencerSoft-klantenservice?

InfluencerSoft heeft een eersteklas klantenserviceteam dat altijd voor je klaar staat om je vraag 24/7 te beantwoorden.

😎 Is er een werkende InfluencerSoft couponcode?

Als u op zoek bent naar de levenslange InfluencerSoft-kortingsbon, gebruik dan de bovengenoemde InfluencerSoft-couponcode en bespaar geld.

???? Wat zijn de andere beste InfluencerSoft-alternatieven?

Welnu, er zijn verschillende alternatieven voor InfluencerSoft die men zou moeten gebruiken, maar InfluencerSoft is onze sterk aanbevolen software voor marketingautomatisering en verkooptrechter. Hieronder volgen de beste InfluencerSoft-alternatieven die men kan gebruiken.
GroefTrechters
Kartra
ClickFunnels
ThriveCart
OptimizePress


Conclusie: InfluencerSoft Review 2024 | Is InfluencerSoft het proberen waard?

Als je op zoek bent naar betrouwbare en supersnelle alles-in-één sales funnel-software, zoek dan nergens anders want InfluencerZacht heeft het allemaal. Het is echt de laatste software die een bedrijf moet kopen na maandenlang zoeken naar de juiste tools. En we zeggen dit niet alleen, maar zelfs de getuigenissen spreken in ons voordeel.

Dus als u uw bedrijf echt wilt automatiseren en meer wilt weten over de keuze van uw klant, neem dan nu de InfluencerSoft-deal. Laat ons tot slot uw ervaring met deze geweldige tool weten in de opmerkingen hieronder.🙂

Affiliate openbaringDit bericht kan enkele gelieerde links bevatten, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als je iets koopt dat we aanbevelen zonder extra kosten voor jou (geen enkele!)

Vergelijkbare berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.