Wie gaat hier nog steeds weg van het ontmoedigende proces van handmatig zoeken op trefwoorden? Als u in dit geoptimaliseerde tijdperk nog steeds vastzit aan de oude ontmoedigende manieren om naar relevante zoekwoorden voor uw bedrijf te zoeken, wat bereikt u dan precies met digitalisering?

Hier in dit artikel presenteren we u een ultieme face-off van ✅Long Tail Pro Vs. Markt Samurai. Wie wordt de winnaar? Of wordt dit een gelijkspel? Om dit soort vragen te beantwoorden, moet je bij ons blijven tot het einde van dit artikel. Maar eerst zullen we u door een snel overzicht van een hulpprogramma voor zoekwoordenonderzoek leiden en u laten weten hoe deze relevant zijn voor uw bedrijf.

Wat is zoekwoordenonderzoek in SEO?

A zoeken op sleutelwoorden is een platform dat door internetgebruikers wordt gebruikt om te vinden wat ze zoeken. Als u op zoek bent naar een nieuw paar sneakers, zoekt u misschien naar 'Witte sneakers voor dames'of'Nike witte sneakers voor dames.' Dit zijn trefwoorden. Sommige zijn lang en sommige zoekwoorden zijn kort. Als gebruikers trefwoorden op hun apparaten invoeren, is trefwoordonderzoek nodig voor bedrijven. Bedrijven hebben zoekwoordonderzoek doen om te ontdekken welke zoekwoorden hun doelgroep gebruikt.

Ook is effectief zoekwoordonderzoek erg belangrijk, omdat u mogelijk tijd verspilt aan het uitzoeken van dingen. Als u niet weet waar mensen naar zoeken, hoe zullen ze u dan vinden? Maar het zijn niet alleen gebruikers die op zoek zijn naar zoekwoorden. Google en andere zoekmachines zullen de inhoud op uw site lezen om naar trefwoorden te zoeken en u te rangschikken voor die termen. Dat is waar SEO begint.

Waarom is zoekwoordenonderzoek relevant?

Er zijn veel redenen die zoekwoordenonderzoek relevant maken voor uw bedrijf. Als u een digitale marketingcampagne, moet je kijken naar de meest cruciale factor met behulp van de relevante zoekwoorden. Het beste voordeel dat u krijgt van software voor zoekwoordenonderzoek, is dat het u tijd bespaart.

Enkele van de kritieke redenen zijn:

  • Als u uw zoekwoorden begrijpt, krijgt u meer inzicht in uw merk en uw bedrijf. Wat verkoop je? Wat zijn uw diensten? Als u dit niet weet, kan het herkennen van uw zoekwoorden u helpen te begrijpen wie u bent.
  • Zoekwoordonderzoek kan u essentiële informatie tonen, zoals waar u rankt voor zoekwoorden, voor welke zoekwoorden eenvoudig te rangschikken is en voor welke zoekwoorden uw tegenstanders rangschikken.
  • Zoekwoordonderzoek kan vertellen waar mensen naar zoeken in plaats van wat u denkt dat ze zoeken.
  • Zoekmachines kunnen uw site alleen rangschikken als ze begrijpen wat uw bedrijf is. Zoekwoorden targeten op verschillende pagina's van uw website betekent dat Google u vervolgens op die zoekwoorden kan rangschikken.
  • Het catalogiseren van trefwoorden voor gebruik in blogs en outreach kan enorm veel verkeer naar uw website genereren.

Zoekwoordonderzoek is het begin van elke digitale marketingcampagne, maar het zou een continu proces moeten zijn. U moet regelmatig naar uw zoekwoorden zoeken en erachter komen hoe u scoort in vergelijking met uw tegenstanders. Na uw zoekwoordenonderzoek, bouw inhoud en pagina's gericht op die zoekwoorden. Verbonden met verschillende andere SEO-strategieën kunnen uw positie een boost geven en zorg ervoor dat mensen uw website vinden.

Long Tail Pro Vs. Market Samurai 2024: een overzicht

Market Samurai biedt een complete softwareoplossing met veel functies. Terwijl Long Tail Pro is nuttiger voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte tool voor trefwoordonderzoek. Market Samurai is een hele machine die je verschillende functies biedt. Deze functies omvatten het vinden van exacte domeinen binnen de software, het bekijken van bestaande aanbiedingen van partners, het analyseren van de concurrentie.

Long Tail Pro-beoordelingen

U kunt ook de beste inhoud vinden in meerdere artikelmappen, vind backlink-mogelijkheden, enzovoort. Long Tail Pro concentreert zich meer op diensten gerelateerd aan trefwoordonderzoek. De voordelen omvatten: concurrentie analyse, trefwoordonderzoekstraining, rangschikkingscontrole, en domeincontrole. Long Tail Pro is speciaal ontworpen om zijn gebruikers gedetailleerde onderzochte zoekwoorden voor uw inhoud.

Long Tail Pro Vs. Markt Samoerai | Belangrijkste kenmerken:

Als we het hebben over Long Tail Pro, richten ze zich op trefwoordonderzoek, wat ze doen met hun diepgaande functies.

Long Tail Pro-functies - Wat is? Long Tail Pro gebruikt voor?

Long Tail Pro is een hulpprogramma voor trefwoordonderzoek dat draait op Adobe Air (werkt op Windows en Mac). We raden u ten zeerste aan om u aan te melden voor hun proefversie om het zelf te proberen terwijl u deze recensie en zelfstudie leest.

Een fantastisch ding over Long Tail Pro is dat je geen SEO-genie hoeft te zijn om deze tool te gebruiken. De gebruikersinterface is eenvoudig en duidelijk. Het helpt je vind winstgevende zoekwoorden voor het maken van een product en stelt u in staat om verschillende globale en lokale zoekopdrachten voor elk trefwoord te bekijken. Het geeft u ook een lijst met gegevens over zoekvolume en kosten per klik; Google Adwords stelde bodschattingen, concurrentiegegevens en meer voor. Al deze hulp wordt geleverd door Google Keyword planner.

👉 Lees ook: LongTail Pro Review: #1 Premium Keyword Research-tool voor bloggers en SEO's

Maar is het de buzz waard?

Deze SEO-tool is meer dan een trefwoord onderzoek hulpmiddel, want het zit boordevol uitgebreide functies. Hier zijn enkele van die functies die u wilt proberen:

  • Creëer verschillende projecten tegelijk. (U kunt voor verschillende sites campagne hebben gevoerd.)
  • Maak zoekwoorden op basis van uw seed-zoekwoord.
  • Exporteer trefwoorden in Excel-spreadsheet.
  • Importeer trefwoorden in Long Tail Pro.
  • Vind long-tail zoekwoorden met hoge CPC.
  • Krijg beschikbare domeinnamen. (Als u een micro-nicheblog aan het bouwen bent, kunt u Long Tail Pro voorstellen voor beschikbare, trefwoordrijke domeinnamen).
  • Vergelijk de Google-, Yahoo- en Bing-ranglijst voor uw zoekwoorden.
  • Zoekwoord concurrentie checker.
  • Kies je beste sleutel

Functies van Market Samurai – Waar wordt Market Samurai voor gebruikt?

Market Samurai is een complete suite voor marktanalyse met de volgende ingebouwde tools:

  • Rangvolger: Hiermee kunt u bewaak uw website en specifieke pagina's op uw website om volg je rankings voor bepaalde zoekwoorden. Het is een geweldige manier om in de gaten te houden waar uw website scoort in de zoekresultaten in Google, Yahoo en Bing.
  • Trefwoord onderzoek: Het oefent de Google Keyword Tool uit om een ​​lijst met andere relevante zoekwoorden te ontwikkelen. Vervolgens gaat het uitgebreid in op een analyse van die zoekwoorden om u een idee te geven van de concurrentie voor het zoekwoord.
  • SEO-competitie: In dit gedeelte vindt u een lijst van de tien best gerangschikte concurrenten (top 10 in Google). Het biedt u vervolgens een heleboel details over elk van de top tien sites en geeft u informatie over hoe moeilijk het is om met hen te concurreren in de zoekresultaten.
  • Inkomsten genereren: Dit veld helpt u bij het vinden van verschillende gelieerde producten om te promoten. U kunt het koppelen aan uw aangesloten accounts op Amazone, ClickBank, Commission Junction en Paydotcom en laat het automatisch affiliatielinks voor u maken.

Er zijn andere tools die u helpen om:

  • Zoeken naar domeinnamen
  • Genereer ideeën voor inhoud om te schrijven
  • Geef uw website een boost door relevante backlinkbronnen te krijgen
  • Publiceer inhoud rechtstreeks op uw websites

Wanneer u een nieuw project start in Market Samurai, wordt er een welkomstscherm weergegeven waarin u de hierboven genoemde tools kunt selecteren.

De belangrijkste kenmerken van de Market Samurai zijn:

#1. Rangvolger: Je kunt traceer je rang in Google, Yahoo en Bing, allemaal tot de eerste 1,000 posities in breed zoeken en zoeken op woordgroep. De module slaat ook alle historische gegevens op die in een grafiek worden weergegeven voor een visuele weergave van uw voortgang, samen met het observeren van uw huidige ranglijst.

#2. Zoekwoordonderzoek: De module leidt de trefwoorden af ​​van: Google Keyword Tool, lijkt het erop dat er geen reden is om je zorgen te maken, maar dat is niet het geval. Deze module is veel eenvoudiger te gebruiken dan Google Keyword Tool en veel vriendelijker bij het doornemen van uitgebreide lijsten met zoekwoorden.

#3. SEO-competitie: Soms is rangschikken voor een woordgroep met 300,000 niet-geoptimaliseerde concurrerende sites veel gemakkelijker dan rangschikken voor een term met 60,000 zeer geoptimaliseerde concurrerende sites. Wat het doet is eenvoudig. Het kijkt naar de eerste tien plekken op Google en haalt verschillende kenmerken over deze sites naar voren.

#4. Domeinen: De module kan verschillende varianten van uw zoekwoord voorstellen om als domein te worden geregistreerd. U kunt uw lijst met voor- en achtervoegsels specificeren, kies wat TLD's u het meest interesseert (.com, .org, enzovoort), en identificeer enkele aanvullende filters.

#5. Inkomsten genereren: Hierin doorzoekt het de marktplaatsen van Amazon, ClickBank, Commission Junction en PayDotCom. Zodra u uw product gereed heeft, biedt de module ook een hulpmiddel voor het maken van advertenties. Je kunt het overwegen om een ​​zijbalkwidget, blogpost of banner te maken. En het kookt ook na het publiceren van die advertentie op je WordPress blog.

#6. Promotie: Het doorzoekt verschillende bronnen en komt met een lijst met sites. Elke site kan worden geanalyseerd om te bepalen of deze nofollow-links gebruikt of pingbacks/trackbacks ondersteunt. U kunt vervolgens een aantal van deze sites kiezen, er enkele links naar maken met een pingback-linkgenerator die de module biedt en deze vervolgens op uw blog publiceren.

Wie is de winnaar van functies?

Het is niet zo duidelijk als het lijkt, en het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Market Samurai heeft meer functies en zal waarschijnlijk de keuze zijn affiliate marketeers, maar er zijn weinig problemen met hun functies. Bijna elke functie die ze hebben, is niet relevant. Het vinden van inhoud in artikelmappen, die meestal dood zijn en van inferieure kwaliteit zijn, is niet iets waar u zich druk over hoeft te maken. De backlink mogelijkheden voer een zoekopdracht uit naar Squidoo, HubPages, en bb-forums. Dit laat zien dat ze achterlopen in de tijd.

Long Tail Pro-korting

Het zoeken naar partnerprogramma's is uitstekend, maar er is niets bewezen. Anders dan trefwoordonderzoek dat een klein beetje waarde kan hebben, is het zoeken naar domeinen. Er kunnen dus veel functies beschikbaar zijn in Market Samurai. Maar de echte vraag is, hoeveel van hen zijn relevant? Het antwoord is nauwelijks. Dus hierin zullen we de voorsprong moeten geven aan Long Tail Pro. De functies zijn misschien beperkt, maar zijn erg handig. Geen van zijn functies is er gewoon, voor naamgenoot.

Long Tail Pro Vs. Markt Samoerai | Klantenservice

Efficiënte klantenondersteuning is belangrijk voor elk platform of hulpmiddel. Zelfs als de tool de beste in het bedrijfsleven is, maar geen klantenondersteuning heeft, is er een kleine kans dat deze niet capabel genoeg is. Laten we naar hetzelfde kijken voor Long Tail Pro en Market Samurai.

Long Tail Pro

Met Long Tail Pro kunt u meerdere bronnen en methoden gebruiken om contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Long Tail Pro-coupon
  • Veelgestelde vragen en advies over het gebruik van Long Tail Pro zijn twee cruciale bronnen die de meeste van uw vragen zullen oplossen.
  • U kunt contact met hen opnemen via e-mail op: [e-mail beveiligd].
  • U kunt contact met hen opnemen via chat.

Market Samurai

Market Samurai biedt ook verschillende manieren waarop u contact kunt opnemen met hun klantenondersteuning. Hier is een lijst met de verschillende manieren waarop u een oplossing voor uw vraag kunt vinden.

  • Een uitgebreide database met nuttige bronnen met veelgestelde vragen, helpartikelen, video's, enz.
  • U kunt ook contact met hen opnemen via hun contactformulier.
  • Social media platforms zoals Facebook, Twitter en Google Plus zijn uitstekende manieren om ze te krijgen.

Long Tail Pro Vs. Market Samurai: wat is de snelste?

De snelheid van een tool is erg belangrijk. In feite vindt niemand het leuk om naar het scherm te staren en te wachten tot de pagina is geladen en de resultaten weergeeft. Wanneer we beide tools vergelijken, kunt u met beide aan het begin één seed-trefwoord toevoegen. Na het toevoegen van het zoekwoordzaad beginnen beide tools uiteindelijk aan het vergelijken van de gegevens van Google en het genereren van vergelijkbare zoekwoorden voor de gebruiker, die ze kunnen gebruiken om hun positie in SERP.

Long Tail Pro

Met LongTail Pro kun je snel tot tien seed-trefwoorden in één keer toevoegen en direct resultaat krijgen. U kunt eenvoudig zien welke seed-zoekwoorden het hoogste zoekvolume hebben, wat de voorgestelde biedprijs zou moeten zijn en hoeveel verkeer die zoekwoorden genereren. Met Long Tail Pro hoef je tijdens het zoeken niet meer heen en weer te gaan tussen verschillende pagina's.

Market Samurai

Market Samurai werkt op dezelfde manier als Long Tail Pro, waardoor u seed-trefwoorden kunt toevoegen, maar langzamer dan dit. Market Samurai heeft ook een paar beperkingen waarbij u slechts één seed-trefwoord tegelijk mag toevoegen. Deze beperking betekent dat u terug moet gaan, een ander trefwoord moet toevoegen en vervolgens naar trefwoorden moet zoeken telkens als u naar nieuwe wilt zoeken. U kunt ook niet meerdere zoekopdrachten tegelijk uitvoeren, wat zeker frustrerend kan zijn. 

Long Tail Pro Vs. Market Samurai: trefwoordfiltratie 

Er zijn tal van redenen waarom u uw zoekwoorden misschien wilt filteren; enkele voorbeelden zijn onder meer de voorkeur geven aan long-tail zoekwoorden of het kennen van een bepaalde groep zoekwoorden die niet genoeg verkeer genereren. Wat de reden ook is, het is belangrijk om te controleren welke tool de beste zoekwoorden filtert. 

Long Tail Pro

Long Tail Pro geeft u alleen de zoekwoorden die daadwerkelijk relevant zijn voor uw bedrijf. U kunt dit doen door ze te filteren voordat u resultaten krijgt. U kunt uw voorkeuren instellen die u relevante resultaten opleveren.

Market Samurai

Market Samurai doet hetzelfde, maar in een ander stadium. Eerst genereert het de resultaten die overeenkomen met uw zoekwoord, en vervolgens filtert het het relevante zoekwoord.

Long Tail Pro Vs. Markt Samoerai | Prijsplannen

Nu is het tijd om de prijsplannen van beide platforms te bekijken.

Long Tail Pro-prijzen - Is Long Tail Pro gratis?

Long Tail Pro-prijzen

LongTail Pro biedt drie verschillende pakketten om aan uw behoeften en budget te voldoen. Het Essentials-pakket bevat alle functies die u nodig hebt voor marketing, zoekmachineoptimalisatie en trefwoordonderzoek.

Maandelijkse starter

Dit pakket gaat je kosten $ 37 per maand en geeft u toegang tot de meeste diensten die erdoor worden aangeboden, met uitzondering van het Plug-and-play-sjabloonsysteem. Met dit pakket krijgt u slechts toegang tot één login. 

Maandelijks Pro

Met dit pakket krijgt u tegelijkertijd toegang tot twee accounthouders. Het geeft ook toegang tot alle premiumdiensten van $ 67 per maand. Maar hiervoor heb je een jaarabonnement nodig. 

Maandelijks Agentschap Pakket

Het Agency-pakket kost u $ 147 per maand, maar het is alleen beschikbaar voor jaarabonnementen. De Monthly Agency-tool biedt toegang tot vijf verschillende logins.

  • Deze tool biedt geen gratis abonnement. De maandelijkse basisplannen beginnen vanaf $ 25 per maand.
  • Het jaarlijkse startplan kost u ongeveer $ 37 per maand, wat werkt voor 800 zoekwoorden.
  • Het jaarlijkse pro-abonnement kost ongeveer $ 67 per maand voor 2500 zoekwoorden.
  • Jaarabonnement voor $ 147/maand voor ongeveer 6000 lijsten.

Market Samurai-prijzen - Hoeveel kost Market Samurai?

Market Samurai heeft slechts één tariefplan, dat als een eenmalige vergoeding wordt beschouwd. Dat plan kost ongeveer $ 149. Ze bieden wel een 14 dagen proefabonnement om u te helpen wennen aan het platform. Na het downloaden van de tool voor de proefversie, kun je een extra korting krijgen en deze tool krijgen voor $ 97.

Dit is een nadeel van het gebruik van Market Samurai, omdat het geen flexibel prijssysteem heeft, waardoor de vrijheid om een ​​abonnement op basis van gemak te kiezen, wordt geëlimineerd. Market Samurai is echter veel goedkoper dan Long Tail Pro. Maar Long Tail Pro biedt meer functies en uitgebreide oplossingen in vergelijking met Market Samurai.

PlannenLong Tail ProMarket Samurai
Gratis abonnementNeeNee
Startprijsplan$ 37 voor het basisplan$149 Eenmalige vergoeding
GebruikslimietenAl het bovenstaande abonnement wordt geleverd met:
1. Trefwoord onderzoek
2. Rangvolger
3. Accountbeheer
$149 Eenmalige vergoeding voor toegang tot alle functies.
betaald Plans1. Basisabonnement: $ 37 per maand voor 800 zoekwoorden
2. Maandelijkse Pro: $ 67/maand voor 2500 zoekwoorden
3. Jaarlijks Agentschap: $ 147/maand voor ongeveer 6000 lijsten.
$149 Eenmalige vergoeding

Nog een paar factoren om te overwegen tussen Long Tail Pro en Market Samurai.

  • Concurrentieanalyse

De twee belangrijkste concurrenten in de online marketingwereld zijn krachtige tools die zorgen voor concurrentieanalyse met een focus op trefwoorden. Long Tail Pro heeft echter een extra functie waarmee u domein- en pagina-autoriteit kunt bekijken, waardoor het zich onderscheidt van de rest.

  • Speed

Long Tail Pro is een stuk robuuster dan Market Samurai. Hiermee kunt u meerdere trefwoorden invoeren en vervolgens nog meer woorden vinden met die trefwoorden. Market Samurai laat je slechts op één trefwoord tegelijk zoeken, en het heeft de neiging om uit te vallen wanneer het te veel seed-woorden tegenkomt.

Veelgestelde vragen over Long Tail Pro Vs. Markt Samurai

Is Long Tail Pro het geld waard?

Long Tail Pro is de krachtige tool voor trefwoordonderzoek waarmee u snel de beste longtail-zoekwoorden kunt vinden die in uw inhoud worden gebruikt. Long Tail Pro biedt minder concurrerende zoekwoorden die massaal verkeer naar uw site genereren.

✅Is er een werkende Long Tail Pro couponcode?

Als u op zoek bent naar de beste Long Tail Pro-promotiecode waarmee u wat geld kunt besparen op uw plannen, gebruik dan de hierboven genoemde Kortingscode Long Tail Pro waarmee u 40% korting kunt besparen.

Wat is de beste tool voor zoekwoordenonderzoek?

Hulpprogramma's voor trefwoordonderzoek spelen een cruciale rol in deze moderne SEO, omdat het u helpt kwaliteitszoekwoorden te ontdekken die kwaliteitsverkeer voor uw site genereren. Bekijk de volgende lijst als u op zoek bent naar de beste tool voor zoekwoordenonderzoek:
1. SEMRush
2. ahref
3.KWFinder
4. Google Keyword Planner
5. Groeibalk SEO

Wat is de beste gratis tool voor zoekwoordenonderzoek?

Als u op zoek bent naar een gratis hulpprogramma voor zoekwoordonderzoek waarmee u het organische verkeer naar uw site kunt vergroten, bekijk dan de onderstaande lijst.
1. Google Keyword Planner
2. Ubersuggest
3. Soepel
4. Google Ads-weergaveplanner

Conclusie: Long Tail Pro Vs. Markt Samurai 2024 | Wat is de beste tool voor zoekwoordenonderzoek?

Nou, dit is een taaie. Je denkt misschien dat dit gemakkelijk te concluderen is, maar dat is het niet. De reden is dat Market Samurai veel goedkoper is dan? Long Tail Pro en heeft meer functies. Ze zijn allebei uiterst efficiënt als we het hebben over het vinden van winstgevende zoekwoorden. Maar de functies van Long Tail Pro zijn 100% relevant en u zult niet het gevoel hebben dat het bedrag waarin u investeert verspild wordt. Dus je zou dit een gelijkspel kunnen noemen. Beide platforms zijn goed in hun posities. U moet er een selecteren op basis van uw zakelijke behoeften.

Hiermee sluiten we ons artikel van vandaag over Long Tail Pro Vs. Markt samoerai. Als je twijfels hebt over het artikel, kun je deze in de opmerkingen hieronder plaatsen.

Tot dan, Sayonara🖐

Lees ook:

Affiliate openbaringDit bericht kan enkele gelieerde links bevatten, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als je iets koopt dat we aanbevelen zonder extra kosten voor jou (geen enkele!)

Vergelijkbare berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.