Heeft u een online bedrijf? Bent u op zoek naar het juiste platform om uw producten/diensten te promoten?

Uw zoekopdracht eindigt hier. Vandaag brengen we de5 beste CPV/PPV-netwerken die uw advertentiespel naar een hoger niveau kunnen tillen.

CPM-, CPV- en CPC-netwerken zijn de meest bekende netwerken die webmasters en bloggers gebruiken om hun sites te promoten.

Veel advertenties kunnen op verschillende sites en blogs worden geplaatst, zoals banneradvertenties, pop-upadvertenties, in-tekstadvertenties, pop-under, grafische banners, enz. Adverteerders en uitgevers moeten betalen voor de netwerken om hun advertenties op hun websites of blogs te plaatsen.

De netwerken brengen de adverteerders verschillend in rekening. Er zijn verschillende criteria om de adverteerders in rekening te brengen, zoals het aantal klikken op een bepaalde advertentie, hoe vaak de advertentie op de webpagina wordt weergegeven, enz.

Zo is er een PPV-netwerk (pay-per-click) dat door veel mediakopers, adverteerders, gelieerde ondernemingen en uitgevers wordt gebruikt. Als adverteerder of gelieerde onderneming wordt u betaald elke keer dat een persoon uw advertentie bekijkt. De affiliate probeert dan optimaliseer het verkeer voor conversies en verdien meer aangesloten commissie dan betalen voor het PPV-verkeer.

De kosten per weergave worden ook wel pay-per-view genoemd. We hebben een lijst gemaakt met enkele van de beste PPV-netwerken voor adverteerders, uitgevers en gelieerde ondernemingen.


Wat is het CPV/PPV-netwerk?

PPV-netwerken

Dus de echte vraag is, hoe past PPV in de wereld van? online advertising?

Pay-per-view wel het plaatsen van een online advertentie op een webpagina via een pop-up, advertenties op volledige paginagrootte, browsertabblad of tekstlink.

PPV- en CPV-netwerken zijn dezelfde dingen. De ene wordt gebruikt door de adverteerders/uitgevers en de andere door filialen, dat is het.

Anders dan dat, gaan de overige dingen allemaal over de terminologie. Deze advertenties kunnen in verschillende formaten worden bekeken, zoals pop-in, pop-under of een volledige pagina-overname.

De andere functie waarmee CPV en PPV zich onderscheiden van andere advertentie-indelingen, zoals: CPM is dat het zorgvuldige aandacht van de kijker vereist. De PPV-kosten worden niet in rekening gebracht in het Google Adwords-systeem, tenzij de kijker de advertentie 30 seconden bekijkt of rechtstreeks op de link reageert.

De CPV/PPV-methode wordt over het algemeen geassocieerd met Google en zijn manieren om YouTube-advertenties te verspreiden. Maar andere verkooppunten zoals? Facebook en Instagram zijn ook begonnen te experimenteren met soortgelijke plannen.
Laten we nu op de netwerken springen.

Lees ook:


5 beste PPV-netwerken (bijgewerkt in 2024)

Beste PPV-netwerkenOfficiële links
#1. Media voortstuwenBezoek de site nu
#2. NulParkBezoek de site nu
#3. RTX-platformBezoek de site nu
#4. Google-advertentiesBezoek de site nu
#5. CPV MarktplaatsBezoek de site nu

1. Media voortstuwen

Media voortstuwen

Propel Media-netwerk bestaat al sinds 2006, voorheen bekend als TrafficVance. Het is een van de meest vertrouwde en gerenommeerde PPV-netwerken in online marketing.

Het is altijd een bonus dat de aangesloten netwerk waarmee u overweegt samen te werken, bestaat al langer dan uw Netflix eetbuien.

Het beste van Propel Media is dat ze een lange lijst met premiumklanten hebben. Maar helaas tonen ze hun getuigenissen niet op hun officiële website.

Propel Media-branches of advertentie-indelingen:

De verschillende advertentie-indelingen en branches die door Propel-media worden ondersteund, zijn als volgt.

  • Pop-onder
  • Directe link
  • 486*60
  • Inheemse banner
  • groot
  • social Bar

Ook als het gaat om betaalmethoden, zijn de opties van Propel media vrij eenvoudig. Ze ondersteunen verschillende betalingswijzen zoals: PayPal, Bitcoin, Webgeld, Paxum, Overschrijving.


2. NulPark

NulPark

NulPark is al meer dan tien jaar actief in PPV- en CPV-netwerken. Dit platform is echter niet de eerste naam die in je opkomt als je het hebt over de beste PPV-modellen.

Uitgevers kunnen kiezen uit verschillende advertentie-indelingen, zoals Push-advertenties, pop-overs/interstitials, of domeinomleidingen/geparkeerde domeinen.

Ze bieden hun diensten aan in enkele van de meest populaire branches, waaronder: het gokken, crypto, dating, handel en nutraceuticals.

Met ZeroPark houdt u de volledige controle over hun kosten per klik.

Dat is ook een van de redenen waardoor ZerPark zich onderscheidt van de massa. Ze bieden een betere 'Waarde' voordat u uitgever of adverteerder wordt. U kunt zich aanmelden voor gratis wekelijkse nieuwsbrieven en updates voordat u zelfs maar een account aanmaakt.

Hun aanbod in betaalmethoden is beperkt. U krijgt bijvoorbeeld alleen PayPal en bankoverschrijvingen, wat voor sommige uitgevers en gelieerde ondernemingen een probleem kan zijn.


3. RTX-platform

RTX-platform

RTX-extensie is een ander advertentienetwerk dat het overwegen waard is als u overweegt uw affiliate inkomen.
Het meest ongelooflijke aan RTX is dat ze sinds 2008 samenwerken met filialen, dus ze weten wat ze doen.

Hieronder volgen de manieren waarop u inkomsten kunt genereren met uw advertenties:

Dit zijn enkele typische dingen die u van elk advertentienetwerk verwacht. Toevoegingen zoals een advertentieblok met contextuele tekstlinks werken echter als een kers op de taart.

En ze ondersteunen ook verschillende niches, variërend van gezondheid, financiën en reizen tot daten, games en onderwijs.

RTX heeft een betere reputatie onder affiliate marketeers als het gaat om het snel begrijpen van hun advertentiecode. Je krijgt ook een groot team van adverteerders om mee samen te werken.

Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met hun ondersteuningstijd. Ze zijn 24*7 beschikbaar, waardoor ze een ondersteunend team zijn, vooral onder beginners.


4. Google Ads

Google Ads

Moet je je afvragen dat is Goggle-advertenties een pay-per-view-netwerk? Nou ja, dat is het en een zeer bekende.
De advertenties die voor, tussen en na een YouTube-advertentie worden afgespeeld, zijn over het algemeen afhankelijk van biedingen op basis van kosten per weergave die zijn ontworpen door Google-adverteerders.

Je kunt niet berekenen hoeveel Youtubers per jaar verdienen. U kunt echter ook inkomsten genereren met dezelfde video's in uw advertenties.

Of u kunt die advertenties gebruiken om PPV-verkeer naar uw gelieerde producten te sturen als u op grote schaal werkt.
De verdiensten zijn goed en bekend. Maar het enige nadeel is dat Google uitgevers slechts 68% betaalt van wat de adverteerders uitgeven. Er is geen manier om te zien hoeveel affiliates verdienen met Google-advertenties in welk formaat dan ook.


5. CPV Marktplaats

CPV Marktplaats

CPV-marktplaats zit al lang in de CPV/PPV-business. Maar als je op hun website kijkt, dan is het een totale puinhoop. Het ziet er niet uit als een website die u kunt vertrouwen met uw geld.

Maar het goede nieuws is dat hun PPV een aantal bovengemiddelde vergelijkingen heeft opgeleverd in vergelijking met de andere fatsoenlijke netwerken.

Een nadeel van het gebruik ervan is ook de hoge kosten die ermee gemoeid zijn.

Er zijn veel nadelen aan dit platform, maar het goede wordt fatsoenlijk verkeer op uw website. Dus weet je, het zijn niet allemaal bots.


Voordelen verbonden aan pay-per-view

PPV-streaming heeft velen geholpen makers van inhoud vinden webmasters, uitgevers, adverteerders en gelieerde ondernemingen, geld verdienen met hun inhoud.

De voordelen van PPV-streaming bestaan ​​uit:

#1. Eenvoudiger verdienmodel

Het beste is dat je de volledige controle hebt over hoeveel je je kijkers wilt laten betalen voor een advertentie. Als je bijvoorbeeld van plan bent om $ 2000 te verdienen met een enkele PPV-video, moet je minimaal 100 kijkers trekken en de prijs op $ 20 zetten om dat bedrag te bereiken.

Bij het hele scenario zijn geen derde partijen betrokken. Dat betekent dat er geen commissieverlagingen zijn en dat de kijkers rechtstreeks aan uw bedrijf betalen.

#2. Betere klantvoorspelbaarheid

Het is een stuk eenvoudiger om te voorspellen wat de klanten willen in het PPV-model. Net als bij livestreaming, zullen IPL-wedstrijden meer gevraagd zijn dan de eerder uitgebrachte afleveringen.

Houd één ding in gedachten: PPV is geen abonnementsmodel en elke uitzending is een bron van inkomsten.

#3. Lagere bandbreedtekosten

In PPV streamen mensen waarvoor ze betalen. in tegenstelling tot SVOD, waar mensen honderden video's kunnen bekijken nadat ze een abonnement hebben betaald.

Omdat kijkers voor elke video betalen, wordt het kostenmodel beter gecontroleerd. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over iemand die 14 uur per dag streamt op 1080p.

#4. Hogere ROI

De ideale manier kiezen om inkomsten genereren met uw advertenties is niet gemakkelijk wanneer u besluit uw video's online te verkopen. Er zijn 3 methoden om inkomsten genereren met je video's, en het zijn advertenties, abonnementen en pay-per-view.

Advertenties zijn een uitstekende manier om inkomsten te genereren met uw videostreamingservices. Om goede resultaten te behalen, heb je echter een enorme kijkersbasis nodig.

SVOD is opnieuw een geweldig model, maar je moet plannen voor de gebruikers omdat je geen controle hebt over de superuser, die 1000 uur per maand streamt.

Aan de andere kant kijken kijkers bij PPV alleen waar ze voor betalen. Daarom is het onwaarschijnlijk dat een gebruiker dezelfde film 10 keer streamt. Hierdoor heeft u meer duidelijkheid over uw kosten en de ROI zal altijd hoger zijn.


🌟 Veelgestelde vragen over CPV/PPV-netwerken

🙄 Wat is PPV-verkeer?

Het wordt ook wel pay-per-view-verkeer genoemd. In pay-per-view-verkeer moeten de filialen betalen voor een advertentie wanneer deze aan de kijker wordt getoond. In PPV moet de aangeslotene dit verkeer optimaliseren om meer conversies te krijgen en meer geld te verdienen.

🔎 Is CPM beter dan CPV?

Zowel CPM (Cost Per Mile) als CPM (Cost Per View) zijn geweldig voor online advertenties. Als u wilt kiezen tussen CPM en CPV, kunt u gemakkelijk voor CPM kiezen, omdat klanten hier direct uw producten kunnen kopen. Bij CPM is het echt niet nodig dat mensen op uw weergegeven advertenties klikken. Aan de andere kant, als u uw naamsbekendheid wilt vergroten, wordt het ten zeerste aanbevolen om voor CPV te kiezen.

🤔 Wat zijn CPC- of CPM-advertenties?

In het CPC-model (Cost Per Click) moet de persoon het vaste bedrag betalen wanneer iemand op de advertentie klikt. Als er minder mensen op uw advertentie klikken in CPC, hoeft u ook minder te betalen. Aan de andere kant, in het CPM-model (Cost Per Mile) moet de persoon/adverteerder betalen voor elke 1,000 vertoningen of weergaven van een advertentie.

???? Wat is het beste PPV-netwerk?

Als u op zoek bent naar de beste PPV-netwerken waarmee u inkomsten kunt genereren met uw inhoud, bekijk dan de onderstaande lijst:
1. Propel-media
2. RTX-platform
3. Zeropark
4. Google-advertenties
5. CPV-marktplaats


Conclusie: 5 beste CPV/PPV-netwerken 2024

We hebben enkele van de uitstekende PPV/CPV-netwerken op een rij gezet die u op de markt kunt vinden. Ze zijn de BESTE van de REST.

Het hangt echter af van uw zakelijke behoefte welke het meest voordelig is.
Hiermee is het tijd om onze beoordeling van de 5 beste PPV-netwerken af ​​te ronden. Als je twijfels of suggesties hebt met betrekking tot de beoordeling, zijn ze welkom in het opmerkingengedeelte.🙂

Affiliate openbaringDit bericht kan enkele gelieerde links bevatten, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als je iets koopt dat we aanbevelen zonder extra kosten voor jou (geen enkele!)

Vergelijkbare berichten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.