ShortlyAI е мощен AI помощник за писане, който може да ви помогне да пишете висококачествено съдържание с лекота. С безплатния пробен период на ShortlyAI получавате 5 безплатни опита за да тествате този мощен инструмент. Просто въведете заглавие, подкана и оставете усъвършенстваната GPT-3 технология на ShortlyAI да направи своята магия. Скоро изкуственият интелект може да генерира публикации в блогове, надписи в социалните медии, имейли и други само за секунди.

Изпробвайте ShortlyAI без риск днес и вижте колко време и усилия може да ви спести. И ако харесвате този иновативен помощник за писане с изкуствен интелект по време на пробния период, можете да закупите абонамента му, започвайки от $ 65 / месец.

Основни акценти

  • Вие получавате 5 безплатни опита за да тествате възможностите за писане на AI на ShortlyAI, без да предоставяте информация за плащане.
  • Пробната версия на ShortlyAI ви позволява да генерирате съдържание като публикации в блогове, надписи в социални медии, маркетингово копие и т.н. до определен лимит на думата.
  • Без кредитна карта се изисква, за да се регистрирате за безплатния пробен период – просто ви трябва имейл адрес.
  • Въпреки че безплатният пробен период е ограничен, платените абонаменти предоставят неограничен кредит за думи.

Как да се възползвате от безплатния пробен период на ShortlyAI? (Ръководство стъпка по стъпка)

Стартирането на безплатния пробен период на ShortlyAI е лесен процес, който не изисква информация за кредитна карта. Ето точните стъпки, за да започнете:

  • За Стъпка 1: Посетете официалния След малко AI уебсайт. На началната страница ще намерите „Опитай сега” бутон. Въведете вашия имейл адрес в предоставеното поле и щракнете върху него.
Кратка безплатна пробна версия на AI
  • За Стъпка 2: След това ще бъдете помолени да предоставите някои допълнителни подробности като вашето име, фамилия и парола, за да създадете своя безплатен акаунт в ShortlyAI.
Регистрирайте се за Shortly AI
  • За Стъпка 3: След като се регистрирате, ще ви бъде показан начален екран с някои основни съвети как да използвате инструмента AI. Прочетете ги и щракнете върху Напред.
Накратко AI
  • За Стъпка 4: Изберете типа съдържание, за което искате да пишете по време на пробния период. Това може да е публикация в блог, публикация в социални медии, маркетингово копиеИ др
Добре дошли в Shotly AI
  • За Стъпка 5: Сега имате достъп до таблото за управление на ShortlyAI и можете да започнете да го използвате безплатно.
Накратко AI Dashboard

Безплатният пробен период ви позволява да използвате инструмента пет пъти. След като изразходвате безплатните си опити, можете да отидете на страницата за ценообразуване на ShortlyAI, където можете да изберете да се абонирате за платен план.

Какво мога да очаквам в безплатния пробен период на ShortlyAI?

Безплатната пробна версия на ShortlyAI предлага поглед върху възможностите на това Помощник за писане с изкуствен интелект. Ето какво можете да очаквате по време на пробния си период:

  • Получавате 5 възможности за ефективно използване на AI софтуера. Това означава, че можете да генерирате съдържание като публикации в блогове, надписи в социални медии, маркетингово копие и т.н., до пет пъти.
  • Безплатният пробен период не изисква данни за кредитна карта. Просто трябва да предоставите своя имейл адрес и някои основни данни, за да се регистрирате.
  • Генерира уникални и 100% съдържание без плагиатство. Това означава, че можете да очаквате висококачествено, оригинално съдържание от този мощен инструмент за копиране.
  • Безплатният пробен период е чудесен начин да прецените дали асистентът за писане на AI на ShortlyAI си струва да се абонирате, преди да се ангажирате.
  • Ако обичате да използвате ShortlyAI по време на пробния период, можете лесно да преминете към платен план за пълен достъп.

Създаване на съдържание с безплатен пробен период на ShortlyAI: Моите прозрения

Като писател на съдържание на свободна практика винаги търся инструменти, които да улеснят работния ми процес. Когато чух за безплатната пробна версия на ShortlyAI, бях нетърпелив да опитам този базиран на изкуствен интелект асистент за писане. Бях наистина впечатлен от това колко бързо и лесно мога да генерирам публикации в блогове и съдържание в социалните медии.

Само с няколко подкани ShortlyAI създаде информативна дума от 300 думи статия в блога че трябваше само да направя незначителни редакции. The Текст, генериран от AI улови правилния тон и течеше добре. Въпреки че безплатният пробен период беше ограничен до 5 опита, той ми даде достатъчно вкус, за да видя потенциала за спестяване на време на ShortlyAI.

Ето пример за изход по време на безплатния пробен период на ShortlyAI:

Скоро AI безплатен акаунт

Вълнувам се да надстроя до платен план, за да го интегрирам напълно AI писател в работата ми с клиенти. Безплатният пробен период ме убеди, че като имам AI на ShortlyAI до себе си, създаването на съдържание ще бъде много по-лесно!

Увеличаване на ползите от вашата безплатна пробна версия на ShortlyAI: Практически съвети

Сега от моя опит, ето няколко съвета, които могат да ви помогнат да извлечете максимума от вашия безплатен пробен период на ShortlyAI:

  • Отделете време, за да разгледате всички невероятни функции и възможности по време на пробния период. Изпробвайте генерирането на различни видове съдържание като публикации в блогове, описания на продукти, надписи в социални медии, маркетингово копие и т.н.
  • Опитайте да използвате разширените команди и подкани, за да персонализирате Изкуствен интелект стил и тон на писане. Вижте колко контрол имате.
  • Оценете качеството на създаденото съдържание. Проверете фактори като четливост, точност и уникалност.
  • Използвайте безплатния пробен период за реално съдържание, което трябва да създадете. Това ще покаже дали ShortlyAI ви спестява време/усилие.
  • Използвайте всичките 5 безплатни опита, за да можете да тествате напълно възможностите на ShortlyAI, преди да вземете решение за абонамент.
  • Водете си бележки за това, което е работило добре и областите на подобрение, за да ги насочите подканваща стратегия.
  • Попитайте поддръжката на ShortlyAI за всички въпроси, които имате по време на пробния период, докато имате достъп.

От безплатен пробен период до абонаменти за ShortlyAI: Ценови планове за ShortlyAI

Кратко AI ценови планове

ShortlyAI предлага два премиум плана: месечен план и годишен план. И двата плана предлагат неограничено писане на съдържание, което ви позволява да генерирате толкова съдържание, колкото ви е необходимо, без да се притеснявате за ограниченията за използване.

Месечен план ShortlyAI: Разходи за месечния план $ 79 на месец. Този план предоставя мощни команди, които да ви помогнат да пишете по-бързо, с цел да подобрите писането си и да направите блокирането на писателя нещо от миналото.

Накратко AI годишен план: Годишният план за ценообразуване се таксува всяка година, което работи до $ 65 месец. Този план предлага същите функции като месечния план, но с отстъпка. Годишният абонамент по същество ви дава два месеца безплатен достъп в сравнение с месечния абонамент.

Топ ShortlyAI алтернативи

Ето някои от най-добрите алтернативи на ShortlyAI, които се предлагат безплатно:

Writecream

Writecream е популярна алтернатива на ShortlyAI, известен със своя захранван с изкуствен интелект асистент за писане, който помага бързо и без усилие да създаде завладяващо маркетингово копие и персонализирани въведения. Предлага а Безплатен план завинаги, което го прави популярна безплатна алтернатива на ShortlyAI.

ритр

Rytr е друг инструмент за писане на AI съдържание, който предоставя алтернативни думи и фрази за подобряване на вашето съдържание. Поддържа над 30 езици и оферти повече от 20 тона за писане. Rytr също включва a вградена програма за проверка на плагиатство. Той предлага безплатен план завинаги с ограничени кредити.

Най-често задавани въпроси, свързани с безплатния пробен период на ShortlyAI 2024

Колко опита получавам в безплатния пробен период на ShortlyAI?

Получавате 5 безплатни опита да тествате възможностите за писане на AI на ShortlyAI по време на безплатния пробен период.

Имам ли нужда от кредитна карта, за да се регистрирам за безплатния пробен период на ShortlyAI?

Не, нямате нужда от кредитна карта, за да се регистрирате за безплатния пробен период.

Как да активирам безплатната пробна версия на ShortlyAI?

Посетете официалния уебсайт на ShortlyAI, въведете своя имейл адрес и следвайте процеса на включване, за да активирате безплатния пробен период.

Какви са ограниченията на безплатния пробен период на ShortlyAI?

Основното ограничение е, че получавате само 5 шанса да използвате функцията „Пишете за мен“.

До какви функции имам достъп по време на безплатния пробен период на ShortlyAI?

Можете да генерирате невероятно съдържание като публикации в блогове, маркетингово копие, дългосрочно съдържание и надписи в социалните медии по време на безплатния пробен период.

Какви са ценовите планове за ShortlyAI?

ShortlyAI предлага два ценови плана: месечен план от $79/месец и годишен абонамент от $65/месец.

Мога ли да използвам няколко имейл адреса, за да удължа моя безплатен пробен период?

Да, можете да се регистрирате за няколко безплатни пробни версии, като използвате различни имейл адреси, за да удължите периода на тестване.

Ще бъда ли таксуван след края на безплатния пробен период на ShortlyAI?

Не, няма да бъдете таксувани след безплатния пробен период, освен ако ръчно не се регистрирате за някой от платените абонаментни планове.

Заключение: Изберете ShortlyAI за вашите нужди за създаване на съдържание

ShortlyAI е най-добрият инструмент, задвижван от AI, предназначен да помага на писатели, търговци и създателите на съдържание в генерирането висококачествено съдържание с лекота. Една от основните причини да изберете ShortlyAI е способността му да ви спести време.

Друга причина да изберете ShortlyAI е неговата удобен за потребителя интерфейс. И накрая, ShortlyAI ви помага да поддържате постоянен тон и стил в цялото си съдържание, което е от решаващо значение за изграждането на силна идентичност на марката. Не става въпрос за заместване на човешкия талант, а за неговото усилване.

Като цяло, ShortlyAI предлага на писателите мощен инструмент за откриване на пълния им писателски потенциал и подобряване на цялостното им преживяване при писане.

Така че защо да не дадете ShortlyAI безплатен пробен период шанс? Това е чудесен начин да изпробвате инструмента и да видите дали е подходящ за вас. Няма какво да губите и потенциално много да спечелите.

Приятно писане!

Бързи връзки:

Споделянето е загриженост:

филиал разкриванеТази публикация може да съдържа някои партньорски връзки, което означава, че може да получим комисионна, ако закупите нещо, което ние препоръчваме, без допълнително заплащане за вас (никакви!)

Подобни публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните за коментарите ви.