Световният форум за дигитален маркетинг (#DMWF) Азия се завръща към емблематичните Марина Бей Пясъци в Сингапур на Февруари 28-29, 2024, отбелязвайки повече от десетилетие от свързването на световни лидери в дигиталния маркетинг. DMWF Asia 2024 ще бъде незабравимо събитие, което ще се справи с възможностите и предизвикателствата на бързо развиващата се дигитална индустрия, предлагайки два дни динамично съдържание, работа в мрежа и стратегически прозрения.

С дневен ред, обхващащ AI, метавселената, маркетинг чрез инфлуенсъри, и още, #DMWF Asia обединява над 300 старши маркетинг специалисти да се учим от световни марки, водещи дигиталната трансформация. Участниците могат да очакват да си тръгнат вдъхновени, информирани и оборудвани с ориентирани към бъдещето стратегии, за да стимулират техния маркетингов успех в ерата на безмилостни промени.

Относно DMWF Asia 2024

DMWF Азия 2024 г

DMWF Asia 2024, със своята богата история от над 12 години, стои в челните редици на пейзажа на дигиталния маркетинг, обединявайки професионалисти от цял ​​свят, за да изследват най-новите тенденции, стратегии и технологии. Тази година конференцията ще се задълбочи в критични области като цифрови маркетингови технологии, виртуална реалност, Изкуствен интелект, Influencer Marketing, UX, CX, електронна търговия, Content Marketing, Data, Analytics и Mobile Marketing.

Събитието има за цел да вдъхнови и предостави практически съвети на търговците, като им помогне да планират, приложат и изпълнят нови стратегии, които ще повлияят значително на бъдещите им кампании.

Лектори на събитието

Лектори на DMWF Сингапур 2024 г

Конференцията се гордее с впечатляващ набор от лектори, включително:

  • Ани Хавъркрофт, APAC маркетингово решение и ръководител на глобалния бизнес маркетинг – Югоизточна Азия, TikTok.
  • Лоу Нгай Юен, Главен търговски и маркетинг директор, AEON (M) Co Berhad.
  • Лора Кантор, основател и директор на Климатичен клуб.
  • Рони Браун, главен директор по маркетинг и дистрибуция, DirectAsia Insurance.
  • Ники Тейлър, Директор маркетингова стратегия за растеж, APAC, UPS.
  • Криша Дай, директор „Изживяване на марката“, Южна АСЕАН, Colgate-Palmolive.

Тези лидери на мисълта, наред с много други, ще споделят своя опит и прозрения, предоставяйки на присъстващите най-новите примери и казуси в рамките на специалните конферентни тракове.

Място на събитието

DMWF Asia 2024 ще се проведе на емблематичния Марина Бей Пясъци, предлагайки на присъстващите не просто конференция, а преживяване в една от най-известните забележителности на Сингапур. Събитието ще се проведе в бална зала Cassia, където над 300 старши маркетинг специалисти ще се съберат, за да обсъдят и споделят прозрения за дигитален маркетинг.

Дневен ред на събитието

Двудневното събитие е пълно с увлекателни сесии, включително:

  • Ден 1 Акценти: Сесии за адаптиране на a маркетинг, базиран на данни подход, навигиране в динамичния пейзаж на социалните медии в APAC и стратегии за стимулиране на растежа чрез разширяване на съдържанието.
  • Ден 2 Акценти: Гмурка се дълбоко в силата на съдържанието и търговията, ключът към маркетинговата рентабилност чрез идентичност на клиентите и дигитални стратегии за бъдещето за увеличаване на ангажираността на клиентите.

Присъстващите ще имат възможност да участват в панелни дискусии, основни речи и сесии за работа в мрежа, предназначени да насърчат сътрудничеството и иновациите сред общността на дигиталния маркетинг.

Билети и регистрация за DWMF Asia

Билети за DMWF Сингапур 2024 г

Вече е отворена регистрацията за Световния форум за дигитален маркетинг (#DMWF) Азия 2024 г., предлагащ намалени цени за ранно записване за опитни участници. Ценообразуването варира в зависимост от достъпа до конференцията и времето:

Двудневен пропуск за конференция с пълен достъп

  • Разширено (Спестете 15% до 21 февруари): $679
  • Последен шанс за напреднали (спестете 10% до 27 февруари): $719
  • В деня: $799

Пропуск за конференция за ден 1 или 2

  • Разширено (Спестете 15% до 21 февруари): $599
  • Последен шанс за напреднали (спестете 10% до 27 февруари): $649
  • В деня: $749

Възползвайте се от специалните предложения за ранни записвания, като се регистрирате преди 21 февруари, за да получите най-големите отстъпки за двудневни и еднодневни пропуски. Билетите могат да бъдат закупени онлайн чрез уебсайта на събитието, където е достъпен и пълният дневен ред на конференцията, за да ви помогне да насочите времето за регистрация и решенията за достъп.

Относно DMWF (Световен форум за дигитален маркетинг)

Световният форум за дигитален маркетинг (#DMWF) е водеща глобална серия от конференции, която обединява общността на дигиталния маркетинг, за да се справи с предизвикателствата на дигиталното бъдеще. Със събития в Лондон, Ню Йорк, Амстердам и Сингапур, DMWF предоставя платформа за обмен на идеи, прозрения и стратегии между водещите професионалисти в света на маркетинга.

Крайна бележка

DMWF Asia 2024 обещава да бъде неизпусната възможност за лидерите в дигиталния маркетинг да получат конкурентно предимство. В продължение на два изпълнени с екшън дни присъстващите ще чуят от глобални марки в челните редици на дигиталната трансформация и ще си тръгнат вдъхновени, информирани и оборудвани с ориентирани към бъдещето стратегии.

С повече от десетилетие събиране на най-добрите и най-умните умове в дигиталния маркетинг, DMWF Asia 2024 е готов да предостави динамично съдържание, безценна работа в мрежаи мощни прозрения за стимулиране на маркетинговия успех. Регистрирайте се сега, за да си осигурите място на тази единствена по рода си конференция, където бъдещето на дигиталния маркетинг е на фокус.

Вижте още подобни събития👇🏻

Споделянето е загриженост:

филиал разкриванеТази публикация може да съдържа някои партньорски връзки, което означава, че може да получим комисионна, ако закупите нещо, което ние препоръчваме, без допълнително заплащане за вас (никакви!)

Подобни публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните за коментарите ви.